tisdag 25 januari 2011

Bitchday

Idag är en riktigt dålig dag. En bitchday. Eller egentligen började det redan igår med att jag kände mig extremt ful, trött, svettig och tjock. Och inte gick det att sitta eller ligga bekvämt, hur jag än vände och vred mig så skavde något mot revbenen. En strandad val var något jag kunde identifiera mig med. Höggravid kallas de visst.

Eländet har fortsatt idag med att jag blev jättemissnöjd med min klippning. För kort där fram, för långt där bak. Ungefär. Hjälmfrisyr kan man också kalla det. Tur att håret växer snabbt, om någon månad tar jag med mig en bild och gör ett nytt försök.

Som om inte en hjälmfrisyr vore nog så köpte jag en wrap som inte alls vara lika god som jag hade tänkt mig. Och så ringde en extremt jobbig försäkringsförsäljare och gjorde mig ännu mer irriterad. Så nu lägger jag mig och vilar (och hoppas på att strandad-val-känslan håller sig borta) en stund och sen får det bli lite dragande i kettlebelltolvan. Den är hård nog att klara av lite ilska.

10 kommentarer:

Karin sa...

Få se håret. Jag lovar att ge en komplimang :-) Sen kan du ju alltid leka "Annie" och nynna lite på "Tomorrow" :-)

Anna (Orka mera) sa...

Äsch en sån dag! Hoppas det vänder så du får en lysande eftermiddag istället!

Jenny sa...

Efter vilan är det nog en bra dag istället!

Träningsglädje sa...

oj då. det positiva med allt är att dagen bara kan bli bättre...

Fit-Eva sa...

Uschiannamej!
Jag hade en riktig sunkdag igår så jag förstår precis känslan, även om jag inte är gravid :-P
Håret växer ju ut som du skriver och efter träningen kommer du må mycket bättre! Sen ikväll kan du ju plocka fram något av det där goda du bakat det sista så kommer dagen sluta i dur ;-)
Kram!

Löpning & Livet sa...

karin: haha, ja när jag var på ica så berömde kvinnan i kassan mitt "fina" hår :)

anna: hoppas!

jenny: :)

sara: ja, när det väl vänder så kanske det vänder rejält? :)

eva: det har du rätt i! Hela frysen är full av godsaker :)

anneliten sa...

Vi har pratat lite om det där i min omgivning - är bitch bra eller dåligt att vara? Det beror på vad man menar med bitch. Jag tycker det är bra att vara bitch (en som ingen sätter sig på liksom) ibland. Men man måste vara en smart bitch. Som du.

Nu när du bor i Stockholm kan du få numret till min frissa - hon gör aldrig fel. Enda "felet" är att hon är gravid. Mammaledigheten närmar sig och jag får panik. Vem ska nu klippa mig? I-landsproblem? Kanske...

Ingmarie sa...

Bra att ha såna där dagar! Rejäla skit-bitch-gnäll-dagar. ut med skiten bara!Mycket bättre än att gå och småpysa.jag tippar på att det kändes bättre redan efter kettlebell sessionen!

Daniel sa...

Hoppas du får en bättre dag idag!

Carina sa...

Hoppas att du hade en helt underbar onsdag!!