måndag 24 januari 2011

Ingen vila ingen ro

Det där med att man ska vila på helgen har jag inte praktiserat denna helg. Visserligen vilade jag ganska mycket i veckan, men ändå. Träningsmässigt har jag dock vilat. Ingen form av denna vara på tre dagar, vilket känns lite konstigt. Det är inte ofta jag har så många vilodagar i rad utan att vara förkyld, bortrest eller liknande. Men så är allt inte riktigt som vanligt heller. Slöat har jag då dock inte. Besök av mammafamiljen och leverans av bäbissaker. Ikeashoppning, tv-köp samt fixande och pysslande i boet. Och så hann jag med lite bakande också. Såklart. Kladdkaka är enkelt och snabblagat och passar fint tillsammans med en klick vispgrädde, te och solsidan. Idag ska jag vila lite. Och träna. Fast jag vet inte riktigt vad. Får fundera lite och samla kraft att ta tag i lite andra saker som står på agendan först.

3 kommentarer:

Carina sa...

Nä, du verkar verkligen inte ligga på latsidan!! Fast då man får göra precis det man vill utan en massa måsten så kan man ändå få rätt mycket gjort! Hoppas det blev någon rolig träning också som en extra guldkant:)

Löpning & Livet sa...

ja, det är skönt att få ordning på saker och ting!

ingy sa...

köp en Malm-byrå på IKEA! de är som narnia och garderoben ;) enormt rymliga är de! om ni inte redan gjort det ;)

trivs superbra! frustrerande att vi får vänta på vardagsrummet bara. vill komma iordning NU! ^_^ hoppas ni trivs också?! :)