tisdag 4 januari 2011

Dagarna tickar på

Dagarna med tillfälligt samboskap går av någon anledning fortare än andra dagar, men snart byts det tillfälliga mot något evigt. Endast åtta dagar kommer jag behöva klara mig själv. Fredag till Lördag. På lördagkvällen nästa vecka bor jag inte längre på västkusten.

Idag är det fyrtiofyra dagar kvar till beräknad bäbisfödsel. Det är elva dagar till flyttdag och endast åtta dagar kvar att jobba. Jag gillar verkligen mitt jobb, men det ska ändå bli skönt att få landa i min nya tillvaro och få tid att förbereda mig på ett delvis helt nytt liv.

6 kommentarer:

anneliten sa...

Snart kommer tiden att flyga fram alltså ;-) Och så är det verkligen. Vips så fyller bäbisen 18 år...

LinaTriathlet sa...

Tiden verkligen springer fram..
Skönt att flytten är nära nu :)

Fit-Eva sa...

Västkusten kommer sakna dig!
Men den finns ju alltid kvar :-)
Allt kommer att gå fin-fint!
Och Stockholm det är inte fel. Nummer två på min lista faktiskt efter kära Götet :-P

Sofie RW sa...

Men oj, är det bara så få dagar innan det är beräknat?! Tänk vad häftigt!

Marre sa...

Det är inte klokt vad tiden går fort! Härligt att du snart slipper vara ensam med magen.

Petra sa...

Jag forstar hur mycket du maste langta att komma pa plats i ditt nya hem och med sambon vid din sida. Hoppas allt gar bra nu med flytt och allt!