onsdag 5 januari 2011

Typiskt

Efter att ha inventerat till sen kväll i söndags fanns det inte en chans att jag ens skulle ha någon ambition att komma upp och träna i måndags. Natten till igår sov jag dåligt och orkade inte heller upp. Idag skulle vara tredje gången gillt och jag var verkligen jättesugen på att testa att springa igen. Massa nykommen snö och inte så kallt. Vad händer då? Jo, då vaknar jag med ont i halsen, igensnorad näsa och en känsla av begynnande förkylning. Skit. Tur att jag har någon som kan tycka lite synd om mig vid min sida.

9 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Attans!
skickar över massa krya tankar!!
hoppas du känner dig bättre snart!

Jenny sa...

Nej, typiskt! Krya på dig!

Fit-Eva sa...

Attans fispropp!
Krya på dig!

Ellinors dröm sa...

Äsch vilket skit. Krya!

Erika sa...

Skit också! Det verkar vara svårt att bli av med förkylningar och lätt att dra på sig när man är gravid. Jag är också snorig/hostig igen.

Carina sa...

Äh vilket oflyt!! Så trist!! Krya på dig nu!!

anneliten sa...

Tur att du har hög HQ och tar väl hand om dig! Krya på dig!

Löpning & Livet sa...

Tack för allt pepp!

Åsa sa...

Är så glad att jag hittat till den här superpeppande fina bloggen!