måndag 31 januari 2011

Äntligen Body Balance

Det var en hel evighet sist, men idag hittade jag äntligen ett pass som gick att klämma in i min (förvisso inte alldeles överbelamrade) vardag. Body Balance. Underbart. Hur jag kunnat vara utan detta så länge är en gåta och nu ville jag aldrig att passet skulle ta slut. Eller jo, pilatesdelen där jag ju såklart får imporvisera ihop lite eget, kunde gärna få ta slut, men det tycker jag visserligen ganska ofta i vanliga fall också. Jag tycker inte att den har en lika självklar del i klassen som allt det andra.

Som väntat blev jag dödstrött av att, förutom själva träningen, åka över halva stan och tillbaka så lite middagsvila får jag nog ta nu. Jag sover oftast helt ok på nätterna men inatt var jag vaken mycket och drömde konstigt. Så idag känns det bra att kunna bestämma helt själv över varenda timme.

Om man inte har tröttnat totalt på att läsa om The Nike Blast så kan man klicka här och läsa mitt livs första artikel. Själv ska jag som sagt sova lite.

2 kommentarer:

Mia sa...

Jag läste artikeln. Och har bara en fråga... VAR ÄR AFRON?! Är inte den het längre? :)

Kram på dig!

Carina sa...

Alltså, jag har gått på gym, eller rättare sagt jag har haft kort på gym superlänge. Men aldrig provat ett Body Balance pass.

Värt att prova?