söndag 2 januari 2011

Spring och iphone

Eftersom min nya kompis gav mig massa träningsvärk i rumpan och baksida lår, och eftersom tiden liksom bara rann iväg, så blev det inget springande under årets första dag. Precis som tradtionen bjuder alltså. Årets andra dag började jag dock i springskorna. Jag och gryningen. En av de sista rundorna med bäbisen inne i magen. Ja, jag tror inte det är så många kvar nu. En, två eller möjligtvis tre stycken. Idag stramade det lite i magen till och från. Känns det likadant nästa gång får det bli den sista gången. Sorgligt men något jag kan leva med. Jag springer ändå på övertid nu. Aldrig hade jag kunnat tro att jag skulle kunna springa i vecka 34!

En annan rolig grej är att jag slutligen har kapitulerat och blivit med iphone! Ska bara åka och inventera lite på jobbet, men sen ska jag börja leka! Martin blir nog glad över att få ha sin ifred.. Och så har vi shoppat lite mera saker till bäbisen. Listan på saker tar liksom aldrig slut. (Och då har vi ändå kunnat få en hel del.) Tur att bäbisen är värd alla pengar många gånger om!

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

Phöööönen är kul men det är verkligen kasst att den inte klarade av sifferändringen. Måtte väckningen funka i morgon bitti som de lovat... har satt extra för säkerhets skull.

Ann sa...

Underbart att du kan kuta än! Och snart springer du ett antal kg lättare, tänk vad du kommer susa fram då.
Jag väntar oxå på Iphone. Har inte velat ha egentligen, vet att det blir ännu ett beroende...men snart har jag en ändå. Så klart.
Kram och god fortsättning!!

Mia sa...

Iphone? Herregud. Den här tanten har en ihoptejpad från typ 2006... Haha. Kanske måste uppdatera mig nu inför mitt nya uppsalaliv för att få coola kompisar :)

Carina sa...

Du är helt fantastisk!! Sprungit dig igenom i stort sett hela graviditeten, det är så coool!! Kul med ifååånen, jag gillar min supermycket!

Löpning & Livet sa...

Ingmarie: Jag var lite nervös över om jag skulle vakna imorse eller inte, men det gick bra. "hunden" skällde som den skulle :)

ann: jag hoppas att det blir susa fram och att jag itne totatltappar allt och får släpa mig fram :)

mia: ja, det är bäst. På öskusten är iphone ett måste ;)

carina: nästan hela iaf!