lördag 29 januari 2011

Tröttdag

Jag tänker inte blogga om nikeblasten, det görs det tillräckligt ändå. Men jag har iallafall varit där en sväng. Helt slut blev jag trots att jag inte tränade en endaste minut. Dock fick jag inspiration till lite nya yogaflöden, så om det hjälper med en stunds sömn ska jag nog yoga lite för mig själv lite senare idag. Om inte träningsvärken blir värre. Jag gymmade nämligen igår och körde några övningar jag inte kört på ett tag. Det betyder träningsvärk för min kropp. Den får träningsvärk av det mesta faktiskt. Ganska underligt eftersom den trots allt är ganska stark. Förutom när det gäller trappgående då. För tillfället fylls hela kroppen av mjölksyra och andingen blir allt annat än normal bara av en liten, liten trapp. Tänk att alltid känna så! Jag ska aldrig, aldrig sluta träna, det är ett som är säkert!

4 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Hehehe - vågar inte ens tänka på hur mycket träningsvärk jag kommer att ha efter en dag i skidbacken!
Såg ditt pass och det var inte dåligt att klara av gravid i vecka 37 - knappt att jag hade klarat det ogravid ;-)

mina sa...

Nej det jag lärde mig av att vara gravid är definitivt att jag aldrig ska sluta träna och att min kropp inte vill väga 10 kilo mer än normalt.

Löpning & Livet sa...

eva: men du blir stark! :) och det är klart du hade klarat mitt pass, det var unte de allra tyngsta vikterna jag använde direkt :)

mina: nej, verkligen inte! Vägde mig föresten igår med resultatet 13kg plus. TYcker det är rätt coolt ändå, kan inte riktigt förstå var alla de där kilona sitter :)

Ingmarie sa...

Säger det igen; jag tycker du är så otroligt fin med din "lilla" mage och så enormt "imponerad" (om man nu kan säga så i detta sammanhanget) av hur du liksom hanterar hela den här graviditeten. Så klok och så sund. Förstår att du är nyfiken på vad det är för en filur som bor i din mage för det är jag! :-) Kram