torsdag 27 januari 2011

Try to chatch me if you canKlicka på bilden och tryck "Se filmen". Själv blev jag helt lycklig av den! Och inte mindre springsugen.. Dessutom kom jag på att jag saknar mitt jobb och mina jobbkompisar lite. Även om det är rätt skönt att vara ledig också.

7 kommentarer:

Emmelie sa...

Magiskt!!

Anonym sa...

Underbart!!
Längtar efter allt snön försvinner!!
Tack Andrea.... så bra!!

Kram

LinaTriathlet sa...

Weehoo vilken fart!
Vill bara hoppa i löparskorna och springa ut :))

Carina sa...

HÄrligt!! Man vill verkligen ut och mangla terräng efter att ha sett den!!

Fit-Eva sa...

Underbart!

Anna (Orka mera) sa...

Å så plågsamt att titta på filmen och sitta här med en kärring-höft. JAG VILL OCKSÅ SPRINGA!!! Underbar film!

Magdalena sa...

Den är jättekul! Jag blir oxå springsugen av den!