torsdag 6 januari 2011

Lite lat och lite mage

Idag har jag inte gjort många knop. En promenad till Ica och tillbaks är allt jag orkat med. Fast jag känner mig inte så förkyld längre, konstigt nog. Inatt när jag vaknade hade jag jätteont i halsen, men när jag vaknade, efter nästan tolv timmars sömn, var det onda helt plötsligt borta. Mystigt. Vi får se hur det känns imorn. Om det känns bra ska jag nog testa lite spring på lördag.

Imorgon är det också ny vecka, vecka 35. Så här ser magen ut i vecka 34:as sista dag:


Jag tycker den är rätt liten ändå..


Fast den börjar bli bredare..

13 kommentarer:

Ellinors dröm sa...

Vilken schysst kula! Den var fin

Jenny sa...

Magen är inte så stor(var glad för det:)) och jättefin! Du kommer komma tillbaka väldigt snabbt det är jag säker på! Var stolt och nöjd över din lilla mage. När jag väntade Elsa så hade jag också en rätt liten mage och ut kom en helt normalviktig underbar liten tjej!

Karin Engen sa...

Nä man kan ju inte direkt påstå att du är någon tjockis direkt, med tanke på vad du har i magen! Fin är den i alla fall, den där bebismagen :)

Erika sa...

Åh, roligt att se hur du ser ut nu i v 35 :) Vi får ta hand om våra små magar, men ut kommer det ändå komma en bebis som känns som en vattenmelon !

LinaTriathlet sa...

Åh vilken fin mage du har! :)

Madde sa...

Jätte fin mage!!!

Fit-Eva sa...

Fin mage :-)

Mia sa...

MAGCHOCK! :)

Fin är den. Jag är alldeles för korkad och fattar inte att det faktiskt ligger en människa där inne...

Kram

soffan sa...

Tänk att det ligger en hel liten människa däri! Galet... :)

Ingmarie sa...

Så liten och söt! Fattar inte heller att det finns en liten människa där inne fastän jag sett dem komma ut massor av gånger!

Anonym sa...

Jag tycker du ser jättesnygg ut. Om magen är inte så stor spelar ingen roll. Det är lättare att röra dig och snabbare att komma tillbaka.
Det är inte så skönt att bli stor stor stor.... det lovar jag!! ;)

kram

Löpning & Livet sa...

tack för alla fina komentarer!

Annika sa...

Superfin mage! Alldeles alldeles lagom och tänk vad spännande att det bor en liten person där inne :)