måndag 24 januari 2011

Springlängtan


Den här kommer det springas en hel del med såsmåningom.

Jag måste medge att livet är lite, lite tråkigare när det inte går att springa. Det gäller även om anledningen är den bästa i världen. Att skriva träningsprogram och snegla på den fina springvänliga vagnen gör inte min längtan mindre.

Vi har några saker att kvar att fixa och förbereda, så någon dryg vecka till väntar vi gärna, men sedan får du gärna komma ut bäbis. Du är ju faktiskt ganska redo nu. Vi också. Snart.

11 kommentarer:

Karin sa...

Åh! Vilken fin vagn! En sådan skulle jag med kunna tänka mig att bli runtskjutsade i någong gång ibland, fast jag tror inte jag får plats...och sedan är du nog inte så sugen på att köra mig heller ;)

Fit-Eva sa...

Har du "övernattningsväskan" packad? Inte långt kvar nu - spännande!

Anna sa...

Så nära nu. Härligt Andrea. Det går fort tills du får springa igen. Jag körde på efter 5-6 veckor, lite försiktigt sådär. Bara för att få känslan i kroppen. Fin vagn, bebisen kommer ligga bra i den när du kör dina intervaller:)

J sa...

teutonia spirit s3 planerar vi oxå att springa med, framförallt maken som ska marathon(premiär)springa!

Fia fit sa...

Fin vagn! Gud så duktigt om du jobbar MED vagn och bebis! Lycka till nu

Ingmarie sa...

Måste vara olidligt trist att behöva vänta nu! Men snart, snart!

Mia sa...

Jag kommer till Sthlm och springer med er! Var så säker :)

Marre sa...

Åh vilken fin vagn! Den ser snabb ut! ;-)

Löpning & Livet sa...

karin: :)

eva: nja.. går lite långsamt med den, men det kommer! :)

anna: jo, för varje dag lite närmare!

j: vad kul! Jag hoppas den kommer funka bra!

fia: vi får väl se :) kanske blir martin som får ta igen 9mån bärande :)

ingmarie: snart!

mia: härligt!

marre: hoppas den är det :)

Ebba sa...

Hejhej!
fin vagn ja, får jag vara så nyfiken och fråga vad det är för märke? Är själv gravid (men bara i vecka 7 än så det är ju inte så att man kan planera direkt) och kommer också vilja springa om graviditeten fortsätter och går bra :)

Löpning & Livet sa...

det är en Teutonia spirit s3 :) Lycka till med graviditeten!