torsdag 13 januari 2011

Näst sista och lite annat

Näst sista jobbdagen och jag var som en zombie när jag vaknade en timme senare än tänkt. Jag vaknade visserligen en timme tidigare första gången, men efter att ställt fram alarmet somnade jag på stört igen. Ingen yogamatta som start, vilket var min tanke när jag somnade igår, idag med andra ord. Kanske får den en stund ikväll mellan sistadagenpåjobbetbärpajsbakande och packande.

Idag står det 35 och 35 i figuren i högermarginalen. Vecka 35 och 35 dagar kvar till beräknat förlossningsdaturm. Inte länge alls. Imorn börjar vecka 36, det börjar närma sig tidpunkten då bäbisen är färdig och redo att komma ut när som helst. Det ska bli spännande att se om det är en lika otålig person som jag som väljer att komma två veckor före utsatt datum, eller om den är mer som sin pappa som stannade lite längre än nödvändigt. Jag tror och hoppas på det första alternativet. Men ett par veckor till kan den gärna få vänta, jag känner mig inte riktigt redo än. Jag måste få komma på plats i Stockholm, landa och fixa de sista sakerna först.

2 kommentarer:

Erika sa...

Är det så nära nu? Oj oj vad spännande!! jag ser fram emot lite rapporter sen när bebis är född, då vet jag var jag har att vänta mig en månad senare :)

LinaTriathlet sa...

OJ så nära det är nu. Spännande och få se vad det är för filur som gömmer sig därinne :)

På mina cykelpass brukar jag köra mycket remixer av låtar, lite trance/dance/pop, jag försöker undvika det som spelas på radion. Och helst låtar på andra språk än bara engelska. Franska är härligt :) Vad har du för smak? :) Gillar det som är lite udda! :)