onsdag 1 december 2010

Trött och frusen


Den här bilden från i söndags hittade jag hos Marie. Jag fuskar!!
Jag var för tung/svag för att orka utföra övningen som man skulle :)

I två dagar har jag försök ta mig upp i tid för att hinna springa en snutt innan dagens förpliktelser kallar. I två dagar har jag skyllt på den dåliga sömnen och på att alla (ok, jag har bara en) mina varma springtröjor är för korta/trånga och att jag kommer frysa i tio minusgrader och således ställt om klockan. Imorn är det tredje gången gillt. Då ska jag trotsa trånga kläder och eventuell dålig nattsömn. Imorn är jag nämligen ledig och kan vila senare på dagen om så behövs.

Men tror inte att jag ligger på latsidan bara för att det inte springs. Nä, igår var det body balance som var i fokus och idag är det armyinstruerande. Deltagarna ska få köra tester, omgång två. Hur mycket starkare har de blivit måntro? Mycket starkare tror jag.

4 kommentarer:

Mia sa...

Ohuj! Jag spar mig till det sista och jobbiga armypasset :) Ska på helkroppsmassage strax, vilket jag verkligen behöver och ska nog ta det lugnt ikväll. Ja jag vet. Det låter som om jag maskar. Det kanske jag gör också :)

Kram kram

Fit-Eva sa...

Jag tycker du tränar på jättebra!
Det kommer du att ha nytta av sen när bebben kommer :-)
Kämpa på och lyssna på kroppen!

Ingmarie sa...

Det är ju inte nu du ska vara i toppform! Njut av nuet.

Löpning & Livet sa...

mia: haha, det gör du rätt i!

eva: jo såklart! ibland "glömmer" jag att jag är gravid :)

ingmarie: nä det har du rätt i, jag borde kanske passa på att slappa ner mig totalt haha :)