tisdag 28 december 2010

Bäbisshopping med mera

Back to vardag idag. Men helgslöheten har hållit i sig och jag kom inte upp för någon springning imorse. Det var i och för sig dömt att misslyckas redan från början då jag kom hem sent och inte somnade i tid för att gå upp klockan sex. I vanliga fall klarar jag mig utmärkt på sju timmars sömn, det är till och med mer optimalt för mig än åtta, men nu vill kroppen visst helst ha mer än åtta för att vara glad. Bästa att bunkra upp inför kommande brist liksom..

Efter jobbet är jag som bekant numer alldeles för trött för att ens orka tänka ordet träning. Men lite piggare än vanligt kände jag mig nog idag ändå. Flera dagars ledighet är nog bra för gravidkroppen. Hur som helst var jag iallafall tillräckligt pigg för att orka shoppa bäbissaker. Först lite kläder på Hm och därefter lite säng- och skötbordsgrejer på Ikea. Där tog dock energin totalslut och det fick bli pizzeriapizza till middag. Inte godaste maten jag vet, men mätt blev jag iallafall.

Jag har även hunnit rensa tårkanalerna lite. Jag gråter för typ allt och sport är definitivt inte ett undantag. Os-krönika är kalas för min ögonrengöring. Nu är dock kvällen snart slut för idag ska jag lägga mig i tid. Imorn ska jag och bäbisen nämligen upp och springa innan jobbet. Bara 11 jobbdagar kvar nu. Det känns konstigt, skönt och tråkigt på samma gång.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Att du kan springa fortfarande är fantastiskt! Imponerande! Ha en skön natts sömn nu så du kan ta din morgonjogg imorgon! Själv ska jag upp im bitti på spinningcykeln!

Karin Engen sa...

Alltså jag blev allt lite glansig i ögonen av att kolla på krönikan. SVT borde göra alla sportkrönikor i världen - grymt!

Fit-Eva sa...

Jepp - har gräts det IGEN/OXÅ när man såg alla prestationer igen och inser hur mycket träning det ligger bakom medaljerna...

Mia sa...

Inte ett öga torrt igår. Kalla. Jag säger bara Kalla. Hoppas hon vill gifta sig med mig så småningom...

Löpning & Livet sa...

Fint att veta att det finns fler som jag :)