torsdag 16 december 2010

En rolig nyhet


Nya jogg.se

Någon gång i sensomras fick jag frågan om jag ville vara med i ett nytt projekt som jogg.se skulle starta. Efter att ha blivit bjuden på vegolunch av en av de superhärliga grundarna till siten och fått höra mer om vad detta projekt egentligen innebar fanns inte så många andra alternativ än att tacka ja! Jättekul och spännande var vad det lät som, och nu så här i efterhand när jag fått träffa övriga delar av redaktion och produktion är jag ännu mera övertygad om att det här är helt rätt för mig. Jag kommer få ägna mig "lite mer på riktigt" åt en av de sakerna jag gillar mest, att skriva.

Efter lite hemlighetsmakeri och mycket slit (kanske inte så mycket av just mig då, men desto mer av flera andra tappra själar) var det idag äntligen dags att presentera resultatet. Välkommen till nya jogg.se!

18 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Kul är det!
Change is good och jag tror på det nya upplägget!

Ellinors dröm sa...

Vad kul!!! Ska kolla runt lite men det ser fräscht ut.

LinaTriathlet sa...

Åh vad roligt!
Kul att du får ägna dig mer åt att skriva, och om det du gillar mest att göra! :)

Träningsglädje sa...

vad roligt andréa - grattis!!!

Jenny sa...

Vad skojigt!

Ann sa...

Wiiiieee, vad roligt!! Och grattis! Ser skitfint ut!

Carina sa...

Jätteroligt, den nya siten ser verkligen jättefin ut. Kul att du är med i gänget där också!! Grattis!!

Madde sa...

Vad roligt att du har varit med på förändringarna av jogg.se. Blev lite förvånad igår kväll när jag skulle lägga in träning och sidan var helt annorlunda.
Men riktigt snygg!!!!

Mia sa...

Kul, jag såg detta igår. Jogg.se var precis överallt :)

Grattis!

anneliten sa...

Kul! Grattis! Kanske ska jag rentav ta och bli medlem (eller hur det nu fungerar).

Lisa sa...

Kul! Jag gillar ditt skrivsätt. Dessutom är jag himla nöjd med nya jogg.se.

Staffan sa...

Nya jogg är hur snyggt som helst! Lite avis på dig är jag allt, kul och välförtjänt att blivit skribent på siten!

MarathonMia sa...

Kul! Jag har alltid älskat jogg.se men inte varit så aktiv i forumena. Jag tipsar mina adepter att köra jogg.se :)

Ingmarie sa...

Stort stort grattis!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Jätte kul; snygg förändring av sajten och kul att du får ägna dej åt skrivandet mer!

Marre sa...

Grattis, vad kul! Ser verkligen helfräscht ut!

Löpning & Livet sa...

Tacktack för alla fina kommentarer!

Daniel sa...

Jätteroligt Andréa! :) Grattis! kanske borde jag regga mig på jogg.se nu? ;)