torsdag 30 december 2010

Magkoll

Idag har jag varit hos barnmorskan för sista gången här i Göteborg. Hon konstaterade att magen växer som den ska (Trots att jag, och flera med mig, tycker den ser liten ut..), att alla mina världen är jättebra och att bäbisen ligger med huvudet nedåt och ryggen åt min vänstra sida precis som jag misstänkte. Nästa koll sker i Stockholm, bara drygt två veckor kvar till flytt nu!En annan bra grej är att Martin kommer om någon timme och att jag får ha honom här i över en vecka! Något som inte är lika bra är gravidyogadvd´n jag köpte för några månader sedan. Nu har jag testat samtliga delar av olika längd och jag tål verkligen inte människan som pratar. Jag kan inte koncentrera mig när jag hela tiden irriterar mig på ordningen på övningarna, på de konstiga flödena eller det icke existerande flowet. Menmen, man kan inte gilla allt och alla. Det är bara att köra på egen hand samt försöka tajma in pass på gymmet om/när det går. Men, nu ska jag göra te och invänta min Martin.

4 kommentarer:

Ellinor sa...

Älskar din blogg, följer dig nu :)

Karin Engen sa...

En hel vecka - lyx!
Ja herregud du, snart flyttar du verkligen på riktigt. Galet! Men men, jag kanske dyker upp och hälsar på när du minst anar det ;)

LinaTriathlet sa...

Härligt att ni får vara tillsammans så länge :) mys!

Gott nytt år!! :)

Mia sa...

Gott nytt år på er! Hela fina familjen! :)