söndag 5 december 2010

Inomhusträning


Snart får inte magen plats på cykeln.

Jag behövde inte fundera så mycket på om jag skulle träna i snön (Massor av ny har kommit, I love it!) eller om jag skulle vara inne. Ett cykelpass behövde instruktör så jag tog mig an detta. Inann dess umgicks jag lite med kettlebellsen, så nu smakar både middagen, skumtomtarna och glöggen ännu bättre än vanligt.

7 kommentarer:

Ingmarie sa...

Du får ordna en liten sele till magen. Eller uppfinna en specialspinningcykel för bebismagar. :-) Blir sugen att åka på Lisebergsjul! Vad mysigt! Kunde väl åka till Skansen men gillar inte det riktigt. Djur ska vara fria... Och snart blir du 08;a! Känns det bra?

Annika sa...

Åh jag tycker att du är jättefin utan luggen så man ser ansiktet också :) Och med magen så klart :)

Inte alltför många som klarar/kan träna så här långt in i graviditeten. Roligt att det funkar för dig som är sånt "träningsfreak" :)

Håller med om att det är ännu godare med allt julfika om man gör sig förtjänt av det först.

Marre sa...

Vilken mysig andra advent! Jag vill också börja med kettlebells.....

Jenny sa...

Du har en jättefin mage och håller med om att du är jättefin när du har satt upp luggen! När kommer bebisen förresten?

Löpning & Livet sa...

ingmarie: haha, ja det skulle behövas :) Just nu sitter jag med styret högt och känner mig som en tant :)

ja snart (om 6 veckor!! (trodde det var 5, men insåg att jag räknat fel haha)) är det dags. känns super!

annika: men tack fina!

ja jag är glad och tacksam över att kroppen är såpass stark att dne klarar av att träna det mesta som jag brukar. visst, jag tar det lite lugnare och kan kanske inte göra precis alla övningar, men det mesta går!

marre: ja det är bra grejer de där kloten!

jenny: tack! 17 februari är det beräknat, men vi får väl se när den vill titta ut :)

Unknown sa...

http://maxalas.blogspot.com news,video,online sport

Karin - FitnessochHälsa sa...

Jag förstår att det börjar bli trångt att få plats med magen på cykeln. Jätte fin är du!