lördag 25 december 2010

JuldagIdag har jag tagit träningsledigt. Slappande delux, julmustdrickande och igenomgående av gamla (en del ända från åttiotalet, men det mesta från början av tvåtusentalet) kläder och andra tillbehör till bäbisar är det istället som gäller. Jag är rätt så kräsen både vad gäller färg och form men lite användbart har jag iallafall plockat på mig. Fast vi har faktiskt hunnit med en skogspromenad med vovvarna också. Jag är ingen promenadmänniska och har liksom inte tålamod att vara ute och gå. Fast med vovvar som sällskap - och jag antar att det är lite på samma sätt med en barnvagn - kan det faktiskt vara riktigt mysigt. Kallt idag dock, men det var skönt att få andas lite skogsluft. Ikväll blir det reunion med lite vänner. Utgången skippar vi dock i år. För första gången. Nu är vi gamla på riktigt.

6 kommentarer:

funrun-mary sa...

haha, gillar sista meningen. En vacker dag är man där liksom, fastän man aldrig trodde att det skulle inträffa.

Fit-Eva sa...

Underbar bild!
Och gammal, äh det blir man aldrig!

Ingmarie sa...

Gamla???????? Men hallå!! Vad är då JAG? Antik och möglig?
har ni Goldisar?Jag är uppvuxen på en Golden kennel och har haft Goldenhund nästan hela mitt liv. Nu är det dock en Elvira the cat. :-)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Vilken fin bild! Låter som en underbar juldag!

LinaTriathlet sa...

Härlig bild! Ingen utgång här heller. Väldigt skönt att bara vara tycker jag :) Mysa med familjen!

Ja Ester är ett väldigt fint namn! :)Bra fundering där ;)

Löpning & Livet sa...

funrun: haha, ja nu är det liksom officiellt :)

eva: jag kanske skulle skrivit kloka? :)

ingmarie: jepp, pappafamiljen har två stycken!

karin: den var helt ok ja!

lina: jo skönt att slippavara baksi idag om inte annat :)