fredag 3 december 2010

Bra start

Jag och mina kompisar

Igår var jag hos barnmorskan. Magen växer som den ska, 28cm, 5cm plus sedan sist. Hjärtat pickar på som det ska och allt annat ser bra ut. Idag börjar vecka 30 och jag har ännu (peppar, peppar) inte drabbats av någon krämpa mer än att jag blir lite trött i ryggen på jobbet. Att stå och gå konstant i åtta timmar är tydligen lite ansträngande. Inget ont, men lite trötthet alltså.

För att förebygga mera trötthet, och kanske till och med ont, började jag morgonen med ett pass på gymmet. Mina kompisar för dagen var framförallt kettlebellsen, men även kinesis"maskinen" fick ett par besök. Femtio minuter, effektivt och bra. Det fina med kettlebellsen är att många övningar, förutom att de ger den där fina funktionella styrkan, även är konditionskrävande. Finfint. Nä, på tal om jobb, dags att sätta fart!

6 kommentarer:

AKA sa...

Haha klot som klot! Ljuvlig bild!

Daniel sa...

Var är du själv? Jag ser bara 4st kettlebells! ;)

lina sa...

Hinner aldrig läsa andras bloggar numera känns det som, och jag saknar verkligen din. Måste kika in här oftare. Lycka till med bebben!!!

Löpning & Livet sa...

aka: :)

daniel: yes, 3 små och en stor :)

lina: tack!!

Mia sa...

Vilka härliga klot! I love it :)

Jag hoppas att jag blir som du den dagen jag blir gravid... Verkligen!

Bra jobbat!

Kram

Carina sa...

Superhärlig bild!!! fyra klot. Tänk jag har aldrig testat kettlebells... Det verkar vara en rejäl miss i min träningskarriär. Ska ta mig till gymmet och känna på en!