tisdag 21 december 2010

Snö är mitt rätta element

En vecka sedan sista springet. Alldeles för länge men det är bra, då får jag vänja mig vid hur det kommer kännas om ett tag och veckor (månader?) framöver. Sist lite småkänningar i bäckenområdet, idag var jag nästan nervös över att behöva ta farväl. Tassade iväg i tretton minusgrader och hårt packad snö. Lite flingor yrande i luften. Två minuter gång till att börja med, sedan sju minuter jogg. Första etappen kändes det som om jag sprang på moln, som om tio extrakilon inte alls fanns där. Andra etappen lite håll. Tredje etappen ren eufori, nästan som den här gången, och den fjärde ungefär den samma förutom lite håll igen. Glädje. På sista etappen blev det dessutom nio minuter spring eftersom jag var så nära dörren. Totalt trettio minuter jogg, åtta minuter gång. En helt perfekt fördelning i vecka trettiotvå. Inga känningar, inget farväl den här gången.

10 kommentarer:

Mia sa...

Ja visst är snön helt fantastisk. Jag tycker inte den är jobbig, åtminstone inte när den är som nu - knastrig och krispig!

Bra jobbat!

Kram

Jenny sa...

Imponerande!

Karin Engen sa...

Härligt att höra! Jag håller tummarna för att du kan springa alla juldagarna :) Kram!

Annika sa...

Härligt att höra! Och visst är det ljuvligt med snö och vinter! Det går ju att springa i alla väder... (men helst inte för varmt) och det är koolt att din kropp funkar så bra fortfarande trots nya förhållanden :)

Kul med nya lägenheten, ett helt nytt liv börjar snart!

Kram och GOD JUL så länge Andrea!

Fit-Eva sa...

Underbart!
Utelöpning slår löpband ALLA gånger och härligt att höra att du fortfarande kan köra på!

Anna (Orka mera) sa...

Fortsätter du så här kan du ju springa till självaste förlossningen! Fortsätt njut och ta hand om dig!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Det är ju helt underbart att du fortfarande kan springa trots att du är i vecka 32!

Ingmarie sa...

Jag ÄLSKAR det här! Hur bra som helst. Får gärna vara till slutet av mars men sen ska det VIPS bli vår och varmt. :-)Så glad för din skul!:-)

Löpning & Livet sa...

Som alltid; tack för alla fina och peppande ord!

Carina sa...

Åh, du är så cool som kutar på fortfarande. Det måste vara helt underbart att ha en kropp som är så stark och med på noterna!