tisdag 14 december 2010

Kallt och halt

En kall och hal spring/promenadrunda började jag min tisdag med. Samma taktik som i söndags (2min gång, 8min jogg) men jag nöjde mig med 5,5km. Det är en lagom morgontur som tjockis. Jag tror det blev i längsta laget i söndags för jag hade lite känningar runt bäckenet på kvällen efteråt. De få rundor jag har kvar kommer därför få bli kortare. Idag känns allt dock finfint, men eftersom jag sov så dåligt i natt börjar jag redan bli trött. Jag vaknade vid tretiden och låg sedan mest och vände och vred mig fram till klockan sex. Små korta sovstunder med konstiga drömmar. Ojoj, det kommer bli en lång dag. Jag har inte ens åkt till jobbet än liksom..


Bild; lånad från internätet

Men i vilket fall tycker jag att du ska gå in här, önska en låt och skänka lite pengar. Förra året höll de till i Göteborg och jag sprang förbi var och varannan dag. I år får jag nöja mig med att ha dem i lurarna när jag springer. Önska och skänka ska jag dock göra. Ska bara fundera ut en fin låt först. Gör så du med, barnen behöver dig!

2 kommentarer:

Anna sa...

Jag älskar Musikhjälpen. Älskar allt med det. Har startat insamling på jobbet. Lycka för mig att de håller till i Malmö i år. Det är helt okej att tycka lite synd om sig själv, alla dagar kan ju inte vara superdagar. Jag har inte det så i alla fall. Fast de flesta är bra och det är väl huvudsaken!

Löpning & Livet sa...

Vilken bra idé!

Ja, 99 procent av dagarn är det ju inte synd om mig :)