måndag 13 december 2010

Lucia

Luciamorgonen började jag precis som (nästan) varje måndagsmorgon. Tidig uppstigning, liten frukost och sedan iväg för att instruera cykel. Terminen sista och förmodligen också det sista innan bäbisen kommer. Cykla kommer jag säkert göra mer, men instruera känner jag att jag är klar för att ta paus med nu. Jag tycker det är svårt att inte kunna köra på max under de etapper vi ska göra det. Svårt att instruera en känsla som jag inte riktigt kan känna själv. Sista armyklassen blir på onsdag. Där är det lite lättare, för där behöver jag i princip inte göra mer än att visa övningarna och sedan lägga all energi på att peppa och korrigera.

Lucia idag alltså. Jag gillar lucia, men tyvärr tycker jag inte att jag märker så mycket av det nuförtiden. Men en lussekatt eller två får jag försöka skaffa fram. Hade inte riktigt energi nog att orka baka det i helgen så köpebulle får gå bra. Jo, så får det bli. Hur spenderar du lucia?

6 kommentarer:

Sofie RW sa...

Jag har tagit en semesterdag idag så jag startade med en löprunda och sen ska jag mest såsa omkring, njuta, fånga julkänsla och hälsa på en liten prick.

Mia sa...

Oh jag hoppas ända in i mitt stora och varma hjärta att jag är frisk på onsdag och kan gå på army. Håll tummarna!

Kram och fin lucia!

Jenny sa...

Vilken mysig start!

Miss Agda sa...

Jag har också varit och KÖPT lite lussebullar. Och sedan ska jag och "en liten prick" snart få besök av den som skrivit den första kommentaren till detta inlägg :)
Ha en fin och mysig lucia!

LinaTriathlet sa...

Jag sitter med plugg denna luciadag, inte så spännande. Men ett cykelpass/core väntar ikväll :) fortfarande cykelhög sedan helgen. :) Grymt kul när man får instruera i happenings! Jag har också instruerat ett vasalopp, blåbärssoppa och allt det andra som tillhör! Blir kanske vasaspinn på vårt gym nästa år :)

Hoppas du får en fin luciakväll!

Anna (Orka mera) sa...

Vänta bara ett par år tills knodden i magen börjat på dagis, då kommer lucia-stämningen åter. När de sedan börjar sjunga för en på morgonen med mikrotinade lussekatter i högsta hugg, då är lyckan total :)