fredag 24 december 2010

God jul!


Traditioner är till för att följas. Även om det är tjugofyra minusgrader ute och vecka 33 inleds just denna dag. Jag tror det här var den kallaste springtur jag varit med om. Känns bra att få sätta lite rekord även om magen är stor och tempot knappt liknar spring. Fast jag hade väl inte ens i min vildaste fantasi trott att jag skulle få julaftonsjogga detta år. I vecka 33! Fast jag kanske bara har underskattat min kropp, som så många gånger förr. Men oavsett så är jag glad över att jag kan. Det blev inte så långt och det gick inte så snabbt. Jogg varvat med promenad i en halvtimme. Frost i håret. Frost i ögonfransarna. Vitt, kallt, oerhört fint. Jag önskar att alla fick uppleva det här. God jul!

11 kommentarer:

Karin Engen sa...

God Jul!

Fit-Eva sa...

Underbart!
Du ÄR stark!

mikael sa...

God Jul!

Unknown sa...

Brr! :)

God Jul!

Jenny sa...

En riktigt God-Jul och riktigt bra sprunget!

Ingmarie sa...

Precis så tänker jag med. Att jag önskar alla fick uppleva hur underbart det är med löpning. Fantastiskt att du kan springa trots mage och -24. Önskar dig en underbar jul!

Madde sa...

Hoppas ni haft en fantastisk dag! Vi, jag och min lilla växande krabat i magen önskar er en fortsatt fin jul helg!!

Erika sa...

God jul! Vilken stark kropp du har som kan jogga i vecka 33 :)

Bild på magen kommer, den börjar bli rätt stor nu..

Kram!

Anonym sa...

Vad kul ni var ute och sprang.... v33 bra jobbat!!
Hoppas ni har haft det så bra....
God jul, kram.

LinaTriathlet sa...

Härligt!, stark du är! Jag tog mig också en tur på morgonen i snöovädret. Hoppas ni får en fin juldag, god jul!

Keron sa...

God Jul! Vad skönt att kroppen mår så bra fortfarande!