söndag 19 december 2010

Tiden rusar framåt


Lite plankstående bland flyttkartongerna.

Jag hade tänkt att jag skulle få snöspringa i helgen, men tiden går visst lite snabbare än vad jag räknat med. En liten upptäcktsfärd genom mitt kommande hemområde hade suttit fint. Martin svär över snön som fallit konstant sedan jag kom hit, jag bara ler. Jag kan visserligen hålla med honom om att det blir segare att springa, men med rätt inställning går det ju hur bra som helst (Fast sådär får jag inte säga till honom för då blir han lite sur :) ). Men som sagt, att fixa och dona, åka på Ikea-besök och annat som hör flyttande till, tar visst mer tid än jag räknat med så det blev inget snöspring just denna helg. I väntan på en hemleverans från ovanstående varuhus roade jag mig dock lite med mitt gummiband. Lite lättare styrketräning för i stort sett hela kroppen lyckades jag få till. Och avslutar man med lite planka känns passet genast mera jobbigt.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Du är så grymt effektiv, men det är klart vad ska man annars göra när man väntar på leverans än att köra lite planka:) Härligt!

Carina sa...

Men va roligt att börja planera och inreda lite!!

Det var mysigt att jogga i snön fast väldigt tungt.

Ann sa...

Grymt bra jobbat!! Och visst går det något lättare med träningen vintertid om man försöker vara en aning positiv, även om jag själv inte är världsbäst på det varje dag direkt...
Snygg planka, att det funkar trots magen!! Grymt snygga armar har du oxå.
Kram och ha en lovely måndag!

Löpning & Livet sa...

jenny: tycker du? jag tycker jag är rätt oeffektiv :)

carina: jättekul!

ann: oj, tack för komplimangen!