söndag 12 december 2010

Nästan lite långpass

Idag har jag praktiserat mitt nya springupplägg och på så sätt fått till nästan dubbelt så många kilometer som jag brukar nuförtiden. Det var skymning och ungefär sex minusgrader ute vilket gjorde att det blev lite kallt mot slutet när solen helt gått ner. Det är svårt att klä sig för både promenerande och springande på en gång. Genom att varva 2min gång med 8min jogg kunde jag ta mig runt en av mina standardrundor på 9,5km. Standardrunda som icke gravid alltså. I vanliga fall bland de kortare, i nuläget värsta långpasset. Två minuter gång, åtta minter jogg. Om och om och om igen. Efter 1 timme och nästan 6min var jag åter hemma. Fylld av fin vinterluft och lite kall om rumpan. En potatisgratäng står i ungen, vitkålsalladen på diskbänken och vegoschnitzlarna ligger redo att stekas. Tredje ljuset fuskade jag med redan igår när jag bjöd in till adventsfika, men det finns lite utrymme kvar att elda på innan ljusen blir för ojämna. Mys.

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Wow! Du kommer att ha supergod "nytta" av det här när ni är tre och du åter igen "en". ;-)
Som svar hos mig; Säger som jag säger till Carina. Jag skriver varje dag. Lätt som en plätt att komma i håg. :-)

Ann sa...

Grymt! Du ser bara lösningar, underbart. Ha nu en skön söndagkväll!

anneliten sa...

Inser just att vi i vår familj glömt tända det tredje ljuset... Så slarviga är vi!

Daniel sa...

Du är så duktig på att få till pass trots dina förutsättningar! Säger som Ingmarie.....känns inte som du tappat mycket träningsmässigt, du kommer bli grym till våren! :)