fredag 31 december 2010

Gott nytt år!

För första gången på många år blir det ett riktigt lugnt nyårsfirande. Bara vi två (tre) och en trerätters middag. Lite alkoholfri skumpa vid tolvslaget - om jag orkar håla mig vaken tills dess, jag har blivit extremt kvällstrött - och bara mys. Fast vi skippar mysbyxorna, lite fin vill jag ändå känna mig.

Årets sista dag började vi genom att sova riktigt länge. Därefter åt vi frukost och åkte sedan ner för att kolla in sylvesterloppet. Martin hade lite funderingar på att springa, men eftersom vi sov så länge så blev det inget. Jag avundades alla som slirade runt i snön och hejade på Eva som sprang på en supertid! Någon gång ska jag också bli sådär häftigt snabb.


Min nya kompis!

Snart är det dags att börja fixa sig själv och all mat, men först ska jag leka lite med min nya kompis som jag fick i julklapp igår. Martin får sköta springandet idag, jag tar mitt imorgon. Bästa starten på 2011. Gott nytt år!

6 kommentarer:

Ingmarie sa...

Gott Nytt År önskar jag dig/er med! Vi är med hemma och myser. Med Elvira. Bra det med. :-) KRAM

Daniel sa...

Önskar dig ett riktigt fint 2011! Hoppas du får en fin start idag, själv väntar jag tills imorgon ;)

Mela sa...

Åh, jag fick en exakt likadan kompis i julklapp! :)

Fit-Eva sa...

Tack för support!
OCH vilken perfekt present - me like!

Carina sa...

God fortsättning Andréa. Du har verkligen ett spännande år framför dig! HOppas att det blir ett magiskt år för er!

Kram

Löpning & Livet sa...

Tack för alla nyårshälningar!

mela: vad roligt, vi måste haft samma tomte :)