måndag 6 december 2010

Första julgodisfixet


Kvällsmums

Jag har tänkt göra Rocky road-julgodisar i flera år, men liksom inte kommit mig för. Det finns så mycket annat gott som man ju också ska göra. Men efter att ha läst om dessa mumsbitar både här och här blev det äntligen av. Jag utgick från Leila Lindholms recept men bytte ut marsmallowsen mot ca 100g skumtomtar som jag klippte i bitar. Mumsigt var ordet.

9 kommentarer:

Carina sa...

Nu har jag läst om det här smaskiga godiset på massor med ställen så jag bara måste göra lite själv!! Skumtomtar mums!!!

Anna (Orka mera) sa...

Det är det godaste julgodis som existerar. Fast man får nästan sätta lås på burken om det inte ska ta slut redan första dan...

Marie sa...

Ambitiöst! Själv köpte jag en Fazers chokladkaka med pepparkaka som jag tjuvat på idag... Julkänslor :)

anneliten sa...

Det är nåt med dig och skumtomtar ;-)

Karin - FitnessochHälsa sa...

De där godisarna gör jag varje år till jul och jag älskar dem! Måste se till att göra dessa underbara rocky roads snart!

Malin sa...

Vill oxå göra julgodis!! Hittar bara inte nån tid :( Fast visst handlar ju om prioriteringar hela tiden och vi råkar visst prioritera annat istället. Igår blev det träning istället för julbak. Iof betydligt nyttigare :)

Jenny sa...

Särklass det bästa godiset någonsin!

Ellinors dröm sa...

Nu har jag oxå gjort en sats! Premiär och jag hoppas att det är gott. Allt i är ju smaskigt var och en för sig så ihop bara måste det bli gott!

Unknown sa...

Måste jag också testa. Fast jag undrar lite över definitionen på "nävar" - så många tomtar man lyckas röra ner i smeten, visst? ;)