måndag 27 december 2010

Snart slut, snart nytt

Nu är det snart ett nytt år, men eftersom jag redan har både summerat säsongen 2010 och blickat framåt mot säsongen 2011 så kommer inget årsbokslut i denna blogg. Men konstatera att 2010 har varit ett omtumlande år kan jag iallafall göra. Från att så smått börjat inse att det trots allt är vi två som är menade för varandra, till att oväntat men glädjande vänta på bäbis, köpa lägenhet och snart få vara tillsammans för alltid. Livet går i vågar, ibland snabbt, ibland långsamt, Just nu snabbt, fast ändå inte. Jag ser fram emot 2011.

I högermarginalen brukar jag vid årets början sätta upp lite punkter som jag vill uppnå året som kommer. Fem av åtta har jag kunnat bocka av trots att året blev lite mera omtumlande än jag hade trott. Fem och ett halvt mål om man vill vara snäll - Stockholm marathon sprangs PÅ 3:30, men inte UNDER som var målet. En punkt jag är stolt över att kunna bocka av även detta år är målet att vara skadefri. För mig som är min egen tränare (och numer även en annans) känns detta otroligt viktigt. Enligt mig har du (oftast, det finns såklart olyckliga omständigheter som att du exempelvis kan ramla och bryta ett ben eller liknande) gjort något fel i din träning när du blir skadad. (Mat, vila, sömn etc inräknat.) Övriga avbockade punkter är jag såklart också nöjd över att ha utfört. Resten tar jag nästa år.

Jaha, nu blev ju det här lite av ett bokslut även fast det inte var meningen. Så kan det gå när fingrarna skriver av sig själva och tankarna flyger iväg. Men lite bonus är ju aldrig fel.

5 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Håller med dig att det är viktigt att hålla sig skadefri. Sen som att trilla i skogen, snubbla på ett spårvagnsspår eller springa i skor som är slut leder till oundvikliga skador som man inte kan påverka.
2011 kommer bli ett bra år och ni går mot ett annat och nytt liv, things will never be the same, på ett positivt sätt!
Gott slut på dig/er!

Marre sa...

Men vilket härligt år du haft! God fortsättning och gott slut, sköt om er!

Åsa sa...

God Fortsättning! Hoppas att du och magen mår bra.

Mia sa...

Alltså ditt mararesultat... Det känns helt ouppnåeligt för den här tösen. Så jag får nog sikta på att slå mitt eget helt enkelt :D Och skadefri. Vad är det? Haha..

Kram kram

Löpning & Livet sa...

eva: ja precis.. Hoppas på mitt livs bästa år!

marre & åsa: tack det samma!

mia: haha, du kommer krossa den där tiden nästa år det är jag helt säker på!!