söndag 30 november 2008

1:a advent

Shit, hur gick det till? Det var ju nyss sommar! Jag förstår verkligen inte var tiden tar vägen, jag hinner ju knappt tänka. Eller så tänker jag för mycket så att jag glömmer att se förändringen. Något är det iallafall.

Är oerhört nöjd över mig själv som redan varit uppe snart en timme denna första advent söndag. Visserligen är det inte helt frivilligt, jag börjar bli liite stressad över ämnesfördjupningen. Första utkastet ska nämligen lämnas in på torsdag och jag har i vanlig ordning knappt fått något gjort tidigare i veckan. En kombination av vanligt jobb, jobb med Premera och omförmåga att koncentrera mig har satt lite käppar i hjulet för mig. Men nu är det dags att ta tag!

Kanske fuskar jag igen och tar en kort återhämtningsrunda senare under dagen. Men eftersom vädret är typiskt Göteborgskt så lutar det mer åt återhämtning på spinningcykeln istället. Eller helvila. Vi får se. Det hade varit trevligt att baka lite också, men det får nog bli en annan dag. Idag skulle jag ju plugga, det hann jag nästan glömma..

Ha en bra 1:a advent!

2 kommentarer:

Malin sa...

Låter som att du skulle kunna ha en busy day. Har nog detsamma här och ändå har jag inte kommit längre än till att läsa en massa bloggar :)

Lena sa...

Fick tips om dig från MarathonMia. Ska försöka följa dig, för vi är verksamma i samma stad;)