lördag 15 november 2008

Livstecken

Jo, jag lever. Än. Håller bara på att stressa sönder mig med all matlagning och bakning till kvällens 30 års fest. Tur att det "bara" är maten jag är ansvarig för! Resten har jag noll koll på, men jag hoppas verkligen att 30-åringen själv har det.

Min puls ligger nog rätt högt, så man kan ju nästan kalla mitt flängande fram och tillbaka genom lägengheten för ett träningspass light. Nästan. För att stressa av lite var jag på ett cykelpass i förmiddags. Ett fartlekspass med riktigt bra musik. Skönt att få tänka på annat ett tag. Eftersom jag kände mig lite sliten körde jag rätt lugnt och försökte enbart fokusera på min teknik och mitt fokus på mig själv (mycket fokus där, men ni fattar vad jag menar).

Imorn blir det träningsvila och förhoppningsvis är jag inte bakis. Men med tanke på hur dåligt jag ätit idag, hur mycket jag stressar och fixar är risken för att jag kommer dricka lite för mycket rätt stor. Men vad gör det egentligen? Det är ju inte ofta man har 40 vänner på plats samtidigt! (Jag saknar dock alla de av "mina egna" vänner som inte är på plats just idag) Så ikväll kommer jag dricka precis så mycket rödvin som jag känner för, så de så!

9 kommentarer:

Susanna sa...

Åh rödvin, vad sugen jag blir! Vi kan förresten träffas antingen torsdag eller fredag kväll nästa vecka, bestäm du!
Hoppas ni får en underbar fest!

Anonym sa...

Det låter väldigt trevligt! Hoppas det blir en lyckad fest. Du kopplar nog av sen när gästerna kommer, och de kommer säkert att gilla maten! ;)

Mia sa...

Jag hoppas att ni far en kalastrevlig kvall och nar man star for maten sa far man slappna av med hur mycket rodvin som helst :-)

Anonym sa...

Hoppas festen blev lyckad!!

Anonym sa...

Hoppas festen blev lyckad!!

Erika sa...

Blev det en kalaskväll med mycket vin igår? Hoppas du mår fint idag :)
Kram

ingy sa...

tack för igår! hälsa!
glad att man hade sovplats i soffa och inte på golvet i en kall lokal. ;) han är inte så gammal alltså eftersom han pallar det. ;)
tack för maten, den var super! intressant med en levande oliv dock, haha!
kram och god natt!

Unknown sa...

Hoppas allt gick bra och att vinet inte var av bakisvariant!

Om du är pigg nog att klura har jag en sak till dig hos mig - gammal men lite kul... :)

Löpning & Livet sa...

Alla: Festen blev lyckad (tror jag) och folk berömde mig för maten. Men trots allt är det skönt att det är över så att jag har ett stressmoment mindre i mitt huvud :)