torsdag 27 november 2008

Veckans armyrapport

Utan vilja och jävlaranamma kommer man inte långt på armyn. Iallafalla inte enligt mina krav på vad som är en bra prestation (sett utifrån mig själv och min förmåga alltså). När man dessutom inte har någon som helst ork (Och övervägde att stanna hemma i soffan istället!) blir det helt enkelt bra. Inte bra utifrån kraven på vad jag ska klara iallafall. Men om kravet istället är att jag ska göra så gott jag kan och bli så trött som möjligt, ja då lyckades jag nog ganska bra trots allt.

Dagens förutsättningar:
1. Igår var benen superpigga, dock drack jag alldeles för lite under passet, fick huvudvärk och lite lätt illamående. Detta ledde i sin tur till att jag inte fick i mig så mycket mat (och vätska) som jag borde och när jag vaknade i morse kände jag mig trött och seg.
2. Försökte äta och dricka lite extra under frukosten, men benen var likväl väldigt väldigt trötta under morgoncyklingen. Gainer, dusch och frukost nummer två innan det var dags att stressa iväg till jobbet.
3. En färdigrätt med alldeles för lite energi till lunch och halvdåliga mellanmål på jobbet. Kände mig trött och övervägde att stanna i soffan. Ja, att jag ens övervägde det är illa, jag älskar ju armyn!
4. Bestämde mig trots allt, efter att ha fått i mig en någorlunda bra middag, för att gå dit. Det var ju trots allt inte ordinarie slavdrivande Jim som skulle ha passet idag, utan den lite snällare Anna Karin skulle vicka. Det hjälpte inte särskilt mycket. Det var jobbigt, jobbigt jobbigt! Från början till slut. Dumma ben! Eller dumma mig som slarvar med mat, dryck och sömn rättare sagt!

Imorn blir det VILA. Ingen onödig rörelse. Bara sitta i skolan och plugga, shoppa lite nya julsaker (jo, jag vet, jag skulle bara shoppa julklappar, men jag har så många fönster nu, så jag måste köpa några fler ljusstakar/stjärnor) och gå på bio på kvällen. Och äta massor av godis. Lagra energi inför lördag som blir en hård träningsdag. Och inför nästa vecka, då börjar maraträningen!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att du kommer igång med löpningen igen. Inget slår ju en löptur. Inte ens armyträning

Anonym sa...

Ja .. och varför lär man sig aldrig kan man undra!? Dåliga lucnher och mellanmål kommer lite nu & då på menyna hos mig med

MarathonMia sa...

Du vet ju vad du ska göra - Verställ!

:-)

Anonym sa...

Ibland tar det emot fast man har ätit bra, vilat ordentligt osv. Men du ställde ju i alla fall inte in! Och du var säkert jätte nöjd efteråt fast det var tufft...?

Sofy sa...

Asch och aj. Det ordnar sig. Du fixar det. Du kommer tillbaka till god ordning inom kort.

Kram kram!