tisdag 11 november 2008

Flow!

För en gångs skull har jag värsta flowet i mitt skrivande på ämnesfördjupningen! Hittar massa bra saker att ta med, är motiverad att skriva och orden bara rinner ur fingrarna. Tänk om det altid var så.. Fast vem har sagt att livet ska vara lätt.. Inte då, men får vara glad för det lilla!

Bäst jag fortsätter innan flowet försvinner!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt bra tider du har gjort.

Önskar jag kunde springa Göteborgsvarvet men mina benhinnor är alldeles för dåliga.
Tror det är benhinnorna men är inte säker.

Vill i alla fall springa Lidingöloppet nästa höst.

Jag och min sambo var väldigt inne på att skaffa en bullterrier ett tag. Vi fick låna bullis ett par dagar men vi valde att inte fortsätta behålla den.
De är väldigt speciella och passade oss nog inte riktigt.

MarathonMia sa...

skönt med flow. det gäller bara att komma över tröskeln! Hoppas att det håller i sig ett tag!

Anonym sa...

mjaubra, kan du ge mig lite flowsmitta...

Susanna sa...

Vi kan börja köpa trisslotter ihop, för jag är sjukt sugen på att köpa den där lägenheten. Den är så fin! Och det är så väldigt mycket mysigare att bo inne i Göteborg än att bo i Mölndal. Och så är det så nära till löpspåren och naturområdena också. Vi såg massvis av löpare när vi åkte omkring idag. Hursomhelst har vi iaf fått lånelöfte, och medan jag är fast på jobbet ska Linus på visning ikväll. Snart kanske vi typ blir områdesgrannar, haha (den ligger iaf i Lunden, sen hur nära har jag inte riktigt koll på...)

Löpning & Livet sa...

byron: välkommen hit och tack för berömmet! Kan verkligen rekommendera ll, ett jättekul (men jobbigt) lopp! Jo, de är nog speciella.. men det är lite det som är grejen :)

mia: jo det är nog så..

jenny: ska försöka!

susanna: jag håller tummarna!!