onsdag 12 november 2008

Grått

Min effektivitet igår räckte visst bara till för en dag. Idag är jag tröttare än tröttast och försöker hålla mig vaken med kaffe. Och träning. Core i morse och några timmar senare lite löpning. Corepasset var bra och löpningen lite sämre. Glädjen från i söndags fanns inte riktigt närvarande trots att det varken blåste eller regnade. Jaja, det kan inte vara kul jämt.

Nu låter jag väldigt neggig märker jag. Ja. Men idag är en sån dag helt enkelt. Och inte blir det bättre av att jag har megabeslutsångest angående Nikekonventet. Jag har inte råd skriker min förnuftiga sida. Min oförnuftiga sida skriker att jag ska anmäla mig ändå. Min förnuftiga sida kontrar då med att det egentligen är för mycket dans och sånt som jag ändå inte vill gå på medan den oförnuftiga sidan säger att det finns massa bra cykelpass och annat kul också. Kampen fortsätter..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Dålig ekonomi? Välj inte ett konvent före en resa till Norge! Här bor du helt gratis och vi kan laga billig mat. Naturskönt är det också, du kan springa längs fjorden.

Yes, det är nyår jag talar om.

Cizzi sa...

Jag håller på den oförnuftiga sidan =) Vore tok-kul att spinna loss brevid dig!

Löpning & Livet sa...

Sara: Nej.. jag vill ju åka på båda såklart.. Jag och Mia ska prata ihop oss nån dag och se vad vi kan göra.. Vill ju verkligen komma och hälsa på nu innan ni flyttar! (Tyvärr lutar det nog åt att det blir varken norge eller konvent:()

cizzi: jo, jag vill, jag vill, jag vill!!!

Anonym sa...

Kör du Corepass på Friskis?

Jag hade tänkt pröva det nångång. Just nu kör jag bara magövningar hemma.

Anonym sa...

Ja, det låter fint att ni snackar ihop er. Jag längtar ju efter att få visa min hemstad, som ni ju aldrig besökt innan. Det passar ju så bra när vi har möjlighet att resa upp tillsammans också. Vi får höras om det, skriv sms vetja!