torsdag 6 november 2008

Tack, army och lite annat

Tack så hemskt mycket för era tips på buffémat! Jag ska sätta mig ner i helgen och kolla på allt och förhoppningsvis hitta några bra grejer att ta med på min lista. Sen ska jag bara laga allt också..

Idag är en dag med fullt upp. Skola, några timmars pluggande och sedan tre timmars jobb (på jobbet jag inte är på så ofta och som det alltid känns lite jobbigt att jobba på för att jag måste fråga så mycket hela tiden). Men sen! Ja, jag behöver väl inte säga så mycket mer. Det är torsdag, det är kväll. Resten får ni lista ut själva :D

Angående mitt adventspass så kan jag avslöja att jag inte ska klämma ner mig i en kanelstång som mia föreslog. Om jag ska vara ärlig så har det inte sådär jättemycket med julen att göra. Mer med ett färgglatt årtionde. Med lite julinfluenser på något ställe här och där.

Nu måste jag stressa klart med en skoluppgift.

Inga kommentarer: