tisdag 18 november 2008

Träningsstatus

Jag håller inte bara på med mat, jag tränar också. Dock inte så mycket eftersom jag föröker vila mer och ta det lite lugnare nu ett tag. Vila i söndags, "bara" pump igår och nu på morgonen har jag yogat och det blir nog inte mycket mer förän på torsdag nu. "Bara" två pass på tre dagar alltså. (Egentligen är det självklart inte bara, men allt är relativt och i förhållande till vad jag vant mig med är det inte så mycket)

På torsdag däremot är det slut på vilan för ett tag, jag orkar inte mer. Löpningen får dock vänta två veckor, men då är det dags! Jag börjar bli lite laddad nu, laddad för min väg mot att bli det bästa jag kan bli som sofy skulle sagt!

2 kommentarer:

Cizzi sa...

Ja, när man är van att träna ofta så känns det lite fattigt med "bara" två-tre gånger på en vecka. Men det är ofta mer än vad de flesta andra hinner med ;)

Löpning & Livet sa...

Jo det är ju sant.. Men nu när jag inte tränar har jag ju (nästan) hur mycket tid som helst! Vad gör folk på kvällarna eg :)