fredag 21 november 2008

Äntligen fredag

Jag får alldeles för lite gjort om dagarna. Istället för att komma på bra saker att skriva, leta mer information och annat bra sitter jag mest och dagdrömmer. Sitter med dokumentet öppet på datorn men kollar mest bloggar och facebook, lyssnar på Frida Hyvönens Dirty Dancing på repeat och stirrar på skärmen. Tur att det är fredag så jag slipper ha lika dåligt samvete för min dåliga diciplin.

Fredagen har börjat med yoga. Stel som aldrig förr och med en begynnande träningsvärk som nu har blivit värre. Sakta men säkert komer den smygande, vilket i och för sig inte är så konstigt då armyn var sjukt jobbig igår. Jag är ju en sån där "komma först och jag vägrar vika mig typ", vilket visserligen är bra, men det kan göra lite ont i muskler, hjärta och lungor ibland. Fast på ett bra sätt såklart.

Nu väntar några timmars försök till plugg och sen ska jag planera ytterligare ett teamcykelpass med en kollega. Den här gången med ett annat tema; Nightmare before christmas. Det kommer köras på tredje advent. Den andra advent ska jag och en annan kollega köra ett pass som jag tror vi döpt till; Santa´s 80´s collection eller något liknande. Det ska bli roligt att få klä ut sig lite! Både till 80-tals gympare och gothtjej (det har jag åtminstone gott om kläder till).

Dagens sista och bästa aktivitet är ett besök hos Susanna. Vi ska laga någon god mat, dricka rödvin och prataprataprata. Det kan jag behöva.

Ha en bra fredag och helg sweetnoses!

4 kommentarer:

MarathonMia sa...

Ha ingen ångest - det går inte att ligga på topp med skolprestationen jämt ;-)

Trevlig helg på dig med!

lina sa...

Trevlig helg tjejen!!!!

Anonym sa...

All heder åt dig! Du lägger verkligen ner energi och anstränger dig för att göra roliga och intressanta- (men samtidigt riktigt tuffa) spinningpass! Tänk om alla instruktörer vore som du! Då skulle gruppklasserna vara betydligt mer uppbokade. Hoppas att du fortsätter att engagera dig lika mycket, då kommer du få många "stammisar" till slut!

Anna-Karin sa...

Du, tack för att du ärligt skrev det där. För mig är det precis samma sak. Jag dagdrömmer och surfar bort hela dagarna fast jag har mängder skolarbete att göra. Sen är jag dessutom grinig när sambon kommer hem för att jag inte hunnit få något gjort. Knäppt, men det är väl bara att acceptera.

Jag tänker jobba ett tag nu, för att få upp motivationen. Jag drömmer ju ändå lätt bort en hel dag, kan lika bra tjäna pengar under tiden. Jag hoppas på att det ska bli bättre när jag vet att det är knappt om tid.