onsdag 5 november 2008

Advents pass

Ikväll har jag och en kollega suttit och planerat ett team(cykel)pass som vi ska köra på andra advent. Utan att avslöja för mycket såhär i början kan jag säga att det kommer bli en upplevelse för sig. Kanske inte själva temat eller musiken, men däremot våra kläder. Vi kommer vara mycket snygga (eller inte) och jag kommer ha väldigt tighta kläder. Väldigt. Men det ska bli sjukt kul! :D

5 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Å nu blev jag nyfiken!!! En liten ledtråd till, please!

Susanna sa...

Åh jag vill komma!! När är det?

MarathonMia sa...

Advent. Tajt. hmmmm vad kan det vara? Ska du knöla ner dig i en kanelstång?

Anonym sa...

oh, my god. du kommer se sjukt het superwomanaktig ut

Löpning & Livet sa...

anna: det kommer.. lite längre fram :)

sus: det är den 7:e, andra adent, du är välkommen!

mia: nja.. inte den här gången :D

jenny: nja.. snarare som en stoppad korv :D Du får komma och bevittna spektaklet, snälla!