måndag 10 november 2008

En dålig dag?

Vet inte riktigt vad det är med mig, men jag kan inte ta mig för att göra något alls. Jag har suttit här framför datorn i två timmar nu och egentligen inte fått en endaste sak gjord. Plan 1 var att skriva på min ämnesfördjupning, men eftersom jag inte visste vad jag skulle skriva så orkade jag inte ens öppna dokumentet. Plan 2 var att göra ett nytt cykelpass, men jag kom visst bara två låtar (uppvärmningen), sen tog det stopp. Kan inte hitta en endaste låt jag vill ha med och då har jag ändå 9791 spår/28,3 dagar/49,44 GB i mitt Itunesbibliotek. Plan 3 var att sova eftersom jag är sjukt trött, men inte ens det orkade jag ta mig för, det är ju lite jobbigt att gå från köket ända till sängen.

Nä, nu får jag rycka upp mig och ta tag i den där uppgiften som snart måste vara klar, och som jag sköt fram en kompislunch på grund av. Nu!

4 kommentarer:

Susanna sa...

Usch, skitdagar är skit. Men det var ju bra att det kändes ok att springa igår! Jag gjorde förresten din veg lasange igår. Det var roligt med rödbetorna för lasangeplattorna blev helt rosa :D

Unknown sa...

Hoppas det vander snart! Pepp!

Löpning & Livet sa...

susanna: ja, fan! Men nu är det senart över, ska bara köra lite bp först och bli av med lite aggretioner :)

mialena: snart är dagen slut!

Malin sa...

Det låter helt klart roligast att börja med låtvalet. Välj ut en massa oväntade låtar och utgå från dem. Hoppas det går bra!