torsdag 13 november 2008

Torsdag

Torsdag betyder nästan alltid roliga saker (som army). Idag är inget undantag. Har cyklat nu på morgonen och resten av dagen består nästan bara av roliga saker. Till och med bokföringskursen känns ganska kul. Jag är verkligen inne i något slags varannandagsgrejs nu. Varannan dag är hemsk och varannan dag är toppen.

Idag ska jag fatta ett beslut om konventet och laga en del av maten inför festen på lördag. Bästa sällskapet i form av Ellen har jag, så det kan ju bara bli roligt. Vi har knappt hunnit prata nåt den här veckan så det är verkligen dags! Prataprataprata är verkligen vår starka sida. Ifallafall när det gäller med varandra.

Men först måste jag hoppa in och jobba några timmar.

3 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Jag ska också fatta beslut i samma fråga....snälla hjälp mig, jag är veligast i stan. Det är ju både apdyrt och apkul på samma gång...
Let me know när du har kommit till insikt :)

Susanna sa...

Hoppas det gick bra med matlagningen och armyn. Och jag instämmer med Anna ovan, let me know when you know :)

Ps. Idag la vi ett bud på Lundenlägenheten. Långt under vad de begärde, 850 000/995 000, men om de är desperata nog så. Hoppas!

Löpning & Livet sa...

Nu vet ni! :)