fredag 7 november 2008

Smitare

Egentligen skulle jag vara på ett forskningsseminarium om institutionens pågående forskning nu. Men jag fick en impuls att hoppa över det och sätta mig i biblioteket istället. Insåg att jag inte visst var det skulle hållas och eftersom jag ändå skulle behövt gå vid elva tyckte jag tydligen att det var bättre att sätta sig här och blogga. (Fast egentligen skulle jag ju plugga)


(Bild lånad från Espressohouse)


En trevlig fika/kostrådgivning/skvallerstund med Susanna har jag också hunnit med. Strax efter åtta satt vi med varsin latte på espresso house och under en och en halv timme hann vi med att avhandla en hel del. Väldigt trevligt! Mycket träningsprat blev det såklart som vanligt, men även lite annat om livet och allt runt omkring.. Det är verkligen superkul att man kan hitta så bra vänner bara genom att ha en blogg! Vet att många har sagt det förut, men jag trodde aldrig att mitt bloggande skulle ge mig nya fina vänner! Jag började ju mest blogga för att jag älskar att skriva, men det här dryga året har givit mig så himla mycket mer!

5 kommentarer:

Cizzi sa...

Jag tycker att det vore väldigt bra om alla trevliga blogg-brudar kunde ta och flytta till dalarna ;)

Susanna sa...

Aw jag blir helt rörd! Tycker såklart också att det är hur kul som helst att bloggen kunde leda mig till en ny fantastisk vän. Blogging rules! Haha.

Anonym sa...

Åh, vad roligt att ni hittar varann =)

ingy sa...

ska bli kul på lördag! hoppas jag bara är utvilad, får sova på tåget. ;) helt slut efter jobbet. kommer säkerligen oroa mig hela helgen för måndag oxå. hålle rpå med en 50årslogga som inte blev klar + att jag ska fota koncernen och styrelsen oxå. iiip!

Löpning & Livet sa...

cizzi: haha :)

susanna: hihi, ska bli trevligt med vinkväll snart! ;)

cicci: jo, superkul! :)

ingy: ja, det ska bli hur kul som helst att träffa alla igen! och lycka till!