måndag 24 november 2008

Trötter..

..är ett ord som samanfattar det mesta just nu. Men jag biter ihop och tar mig framåt. När det känns så här brukar träningen hjälpa. Det gör den nu också, men jag börjar bli lite trött på bodypump 67 nu. Jag är också lite halvtrött på alla mina cykelpass och behöver verkligen tid att göra nya. Det gör jag ju hela tiden kanske ni tänker nu. Jo, det är visserligen sant, men inte till mitt ordinarie pass och inget 45 minuters. Behöver lite mera tid i mitt liv. Undrar om man kan önska sig det i julklapp? Tid och ork att ta tag i saker. Det behövs!

Vad gäller pumpen så är det ju snart dags för ny koreografi så det problemet är ju snart löst. Snart ska jag även sätta ihop nåt bra styrkepass att köra i gymmet som variation. Tungt och explosivt. Synd bara att det är så tråkigt att köra själv.. Om en vecka är det dags för riktig löpträning igen, det är jag inte trött på!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kroppen säger nog ifrån till slut efter dina hårda satsningar i år. Du har ju presterat så mycket! Njut av att låta kroppen återhämta sig ett tag, så är du snart på banan igen!