söndag 9 november 2008

Lätt lätt distans

Jag har sprungit! Det var över en vecka sedan sist, men trots världens sämsta väder med regn och blåst var jag riktigt sugen på att ge mig ut. Så det gjorde jag. Ösregn från sidan på grund av all blåst till en början. Sedan bara blåst ett tag innan det återigen började regna, för att på slutet återgå till ösregn från sidan igen.

Trots detta, eller kanske på grund av detta, var det en riktigt skön runda. Ibland är det skönt att springa när det regnar, det gäller bara att övervinna det stora steget att byta om och gå ut. Väl där ute brukar jag bli nöjd över mig själv och tänka att jag minsan är en riktig löpare. För ni vet väl att riktiga löpare springer i alla väder?

Lätt, lätt distans var det alltså. Utan krav och utan stress. Bara jag, mina ben, min andning och ljudboken (för närvarande Liza Marklunds En plats i solen). Härligt! Motivationen och glädjen kommer att komma! Lagom till den 1:a december kommer jag att vara tokladdad och på topp motivationsmäsigt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hoppas att jag också hittar dit...

Unknown sa...

Uselt väder är skönt att springa i!!!

carro sa...

Läser din blogg ibland och har läst om att du kör army träning. Låter superkul! Vart, när osv *sugen/nyfiken* ???

Löpning & Livet sa...

river: ja, hoppas! Fast det tror jag nog du gör! Vi får springa tillsammans nån dag sen när jag är igång igen!

mialena: ibland :)

carro: Jepp, det ÄR superkul! :) Jag kör (och jobbar) på active wellness, ett ganska litet gym i lunden, nära redbergsplatsen.. www.activewellness.se