lördag 22 november 2008

KreativitetDet kanske ligger något i att man blir kreativ av rödvin. Det kanske finns en orsak till att kreativa människor, som författare, konstnärer, musiker och andra dricker sig fulla på rödvin. Nu sitter jag ju inte här och dricker mig full framför datorn, riktigt så kul blir det inte idag. Men jag sitter i soffan med datorn i knät och ett glas rött på bordet och är kreativ som aldrig förr. Tyvärr skapar jag inga tidlösa mästerverk, bara ett nytt cykelpass. Men det är inte så illa det heller. Och egentligen är det två. Först 80-talspasset och så nu nightmare-passet. Tänk om jag kunde vara lika koncentrerad när jag pluggar, vilken dröm!

5 kommentarer:

MarathonMia sa...

Vilken syn - att korka upp en flaska rödvin på nästa tenta :-D

Anna (Orka mera) sa...

Kanske borde testa det där... Har lite stiltje bakom pannbenet när det gäller mitt nya pulsspinning. En pava vin kanske kan rädda mig...eller ett glas räcker nog förresten annars hamnar jag under bordet :o

Anonym sa...

Alla sätt är bra utom de dåliga. Har du hittat ditt sätt så är det väl bara att köra på det ;)

Anonym sa...

Sv: Nej, jag är inte laktosintolerant, men jag tycker mer om soyaprodukterna, så jag kör stenhårt på dem! :)

Cizzi sa...

Ja, men att skapa en ny klass kan vara nog så svårt =)