torsdag 6 november 2008

Löpningstankar och veckans armyrapport

Det skrivs dåligt om löpning just nu. Fast det beror ju på att jag inte springer.. Kanske, kanske tar jag mig ut på ett kort och lätt pass på söndag. Men bara om lusten och glädjen finns där. Om jag vill. Det gäller som sagt att bygga upp förväntan, att bygga upp vilja, lust och glädje. Att ladda både fysiskt och mentalt för en ny och lång träningsperiod. Jag känner på mig att det återigen kommer bli den bästa hittills!

Lite annat tränar jag ju visserligen.. Fast jag försöker ändå dra ner en hel del. Hittills har det gått ganska bra. Fast trots det, eller snarare på grund av det, var jag sjukt seg på armyn idag. Tur att viljan är starkare än den gnälliga kroppen. Och jag kräks ju iallafall inte. Men det gör tydligen andra.. (Jag har aldrig märkt nåt, men så är det tydligen. Eller så är det jag som är lättlurad, jag vet inte så noga.)

2 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Det är samma sak hos mig. Löpningen ligger lite i träda. Men så måste det få vara för att man ska hitta motivationen igen. Nästa år är vi det bästa ever :)

Felicitas sa...

Jag tror att du gör helt rätt som periodiserar och bygger upp förväntan!