lördag 8 november 2008

Familjeliv

Jag har mamma, mammas man och min åttaåriga halvsyster på besök under helgen. Det betyder massa springande på stan (eller nej faktiskt bara IKEA än så länge, men jag misstänker att det blir springande på stan imorn), ätande och lite mer ätande. Det är ju visserligen väldigt bra för mig som har slarvat med maten på sista tiden. Träning blir det också dåligt med, men det är ju också bra för mig som slarvat med vilan på sista tiden. Det är nog ganska bra att ha familjen på besök alltså.

Om några timmar väntar middag på restaurang och jag ser fram emot ett gott glas rött. Och någon god efterrätt. Mums.

2 kommentarer:

Anonym sa...

heej!

satt just och googlade på kost och friskvårdsprogrammet i göteborg. Är en plan att kanske gå denna utbildning till hösten. Så kul att man kom in på en blogg men någon som faktiskt gått utbildningen.

är den något att satsa på? jag har alltid varit intresserad av träning, kost och hälsofrågor.. och vill jobba med detta

Lova

Löpning & Livet sa...

Lova: hej! Kul att du hittat hit! Jag kan verkligen rekommendera utbildningen! Visserligen är det väl inte jättemånga som har fått jobb vad jag vet, men det kommer förhoppningsvis att komma fler jobb som passar i framtiden.. Hela utbildningen var jättekul och jag ångrar verklgien inte att jag gick den! En bra blandning av ämenen som ger en bra bredd, men som samtidigt lägger störst fokus på kosten. En blanding av dietist- och hälsopedagogprogrammen ingefär... Hoppas du fått svar på några av dina frågor, det är bara att fråga på om du undrar nåt mer :)