måndag 17 november 2008

Maten

Jag tror nästan varenda person berömde mig för maten, så jag antar att den var ok.

Själv är jag mest nöjd med olivröran och foccacian. Recept kommer senare, nu måste jag stressa lite igen.

7 kommentarer:

MarathonMia sa...

Det ser onekligen gott ut! Bra träning med att knåda degar!

Anna (Orka mera) sa...

ÅÅÅ vad gott det ser ut! Hade nog kunnat slinka ner både det ena och det andra!

Anonym sa...

Det ser verkligen gott ut.
Det gjorde du bra! :)

Jag tror faktiskt att jag ska gå på känn med träningen. Det känns för uppstyrt annars. Visst Anders program ger säkert resultat, men det ska ju vara roligt att träna också, det är inte säkert att det upplägget passar mig. Så en gradvis ökning av veckans totala löpning och mer betoning på kvalitativ träning är vad jag kommer satsa på! :)
Hur har du tänkt lägga upp det?

Löpning & Livet sa...

mia: haha, ja man får se det så :)

anna: jepp, jag är rätt nöjd faktiskt :)

malin: jag kommer att följa 3.5h programmet någorlunda. Eftersom mitt mål är 3:45 får jag nog lägga på någon minut eller två på varje pass, men i övrigt ska det nog funka bra.. Kommer dock att anpassa det efter min övriga träning (ffa cyklingen) och lägga in mer styrka..

Susanna sa...

Ser underbart ut! Men vi vill se en bild på dig i klänningen också :D

Sofy sa...

Duktiga du! Allt ser toppengott ut, hoppas festen var värt allt slit! Kram

ingy sa...

ja, det var supergott! :)