lördag 15 september 2012

Topp tre i ligan värsta lopp

Ja, idag fick jag ingenting gratis. Jag slet från start till mål. Det var faktiskt inte roligt alls. Förutom några sekunder då jag såg folk jag kände som hejade.


Jag och Carro när vi hämtat oss lite.

På göteborgsvarvet i år sprang jag på ungefär samma tid som idag, men med en känsla så långt från dagens det går att komma. Det kändes lätt och som att jag hade mer att ge. Idag var det tungt och slitigt precis hela tiden och det är ett under att jag lyckades persa med 19 sekunder. Jag missade alltså målet på sub 1:35 men kom in på 1:35:37. Jag gjorde verkligen mitt allra bästa men det räckte inte till mer. Det är tråkigt att formen inte är vad den varit och jag är nu ännu mer säker på att lidingöloppet ska springas helt utan press. En längre text kommer förmodligen. Nu ska jag hem och krama de som betyder mycket mer än tider och mål. Tack för allt fint stöd och alla hejarop jag fått!


- Posted using BlogPress from my iPhone

17 kommentarer:

Jenny sa...

Förstår dig, men njut av din prestation och var nöjd och pussa en massa på fina familjen där hemma!

Tove sa...

Bra kämpat, Andréa. De där sekunderna är grymt irriterande, men egentligen helt oviktiga. Mycket strongt att springa så pass snabbt när man får slita och kämpa. Ha en skön kväll nu.

Ingmarie sa...

men tänk att du kunde springa så bra under slit! Otroligt! Vilken kämpe du är! Vilken styrka och vilken prestation! Var nöjd söta du! KRAM

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Ja, det var ju verkligen inte kul idag.
Fy sjutton, jag ville bara lägga mig bakom varje buske jag såg:)
Men vad grymma vi är som gjorde det!
Och SOM vi gjorde det, den där envisheten är ju rätt bra ibland:)

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Och du, glöm inte att du är grym!

anneliten sa...

PB ju! Jag tycker det är skitbra gjort och supersnabbt! Jag vet visserligen hur det känns när man trott att det skulle gå bättre/lättare...

mammaspring.com sa...

Jag förstår dig, men du - försök njuta av en enormt fin prestation!!! Du är riktigt tuff!!!

Daniel sa...

Men det är ju PB!!! Grattis och bra krigat idag!

Suzan sa...

Härligt! Bra jobbat!

Unknown sa...

Härligt!

Staffan sa...

PB som sagt, bra att hålla ihop löpninge så bra ändå trots tung känsla. Jag har aldrig varit med om en halvmara som inte känns bra men jag kan tänka mig att set blir segt om inte känslan är den rätta, med tanke på att det, jämfört med ett millopp, tar längre tid innan det är över!

Med lote distans hoppas jag du är nöjdare, ett PB är ett PB och säsongen har varit lång, jag är inte heller i min bästa form just nu!

Lisa sa...

Vad tråkigt att känslan var kass! Men desto mer imponerande att du lyckades så bra som du gjorde! Jag tror dock inte att det handlar om dålig form. Du persade ju! På Lidingö kommer du vara stark och springa lätt UTAN press!

Jonna sa...

men det är ju alldeles, alldeles superbra, fast känslan var dålig! Känner lite igen mig fr Sthlm Marathon 2011, när jag persade med 30 sek, vilket kändes lite fjuttigt när man hoppats på så mkt mer, men samtidigt, med den känslan får man kanske vara glad att det blev en förbättring av tiden? ta hand om dig nu! kram

Helena sa...

Fy fan vad starkt! Jag hade mitt absolut värsta lopp igår och jag är djupt imponerad att du gjorde en så bra tid! Jag sprang precis bakom dig mellan 4 och 5 kilometer men sen började mitt helvete och du försvann... Grymt jobbat!

Anonym sa...

Surt då det inte går eller känns som man vill och strävar efter, grymt ändå att du kan hålla den nivå du har en sämre dag!

Västgötskan sa...

Alltid tråkigt att missa uppsatta mål, men du ska absolut vara nöjd! Jättebra prestation!

Nu får du njuta lidingöloppet igenom. Inte helt dumt det heller. :-)

Löpning & Livet sa...

Tusen miljoner tack för allt fint ni öser över mig!