söndag 23 september 2012

Livet som målare

Det är rätt roligt att måla tycker jag. Iallafall om vi bortser från själva förberedelserna med att tejpa, tvätta, spackla och sånt jox. Men att se väggen/stolen/dörren byta färg och successivt bli finare är roligt. Status nu är att första lagret är målat. Eftersom väggen bestod av en vit ram runt en röd fyrkant (fråga mig inte varför, inget vi skulle ha valt...) gissar jag att det kommer att krävas tre lager för att det ska bli jämnt och fint. Så medan lager ett torkar hinner nog båda vi stora ta en varsin springtur (backe för mig).


I eftermiddag/kväll ska jag yoga tillsammans med några andra yogafrälsta bloggerskor. Men mer om det senare. Nu kurrar magen så det är bäst att äta något innan springskorna kallar på mig. Eller innan korta backen kallar på mig och springskorna.

3 kommentarer:

Jonna sa...

åh vilken skön helg ni verkar ha! både få sådana där saker gjorda, och samtidigt få ta det lugnt och bara mysa m familjen! och springa dessutom! :)

Västgötskan sa...

Backträning alltså. "Döda" backen! Kör, kör, kör! :-D

mammaspring.com sa...

Målning och fix... jo det där med förberedeleser är inget kul och tar oftast halva tiden! Men då allt är klart känns det så himla skönt! Lite som träningen inför ett lopp - faktiskt!