lördag 8 september 2012

Nu är det höst
Det är jobblördag idag igen. Jag känner mig tillräckligt frisk för att springa och tänkte så göra. Först. Sedan kom jag på att jag måste få till ett långt långpass imorgon. Det är liksom sista chansen innan Lidingö. För sedan är det halvmara och för nära inpå. Därför säkerhetsvilar bag idag. Så att jag verkligen är bra och har ork i överflöd imorgon. Därför åker jag till jobbet i höstig outfit. Höstskor och höstkappa över strumpbyxor och kjol. Jag gillar att jobba i kjol på lördagar. Lite extra fint sådär helgen till ära liksom. Springskor gör sig bra ihop med en bomullskjol i stretch. Jobbtröjan kanske något sämre, men det får man ta.


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Västgötskan sa...

Det gjorde du helt rätt i! Fokusera på långpasset istället. Skönt och bra med en vilodag.