onsdag 5 september 2012

Ordningen är återställd
Så himla proffsig bild...

Nu så. Äntligen springning till jobbet. Det blev fartlek på sega ben. Och med en tagg i hjärtat över ledsen toddler vid lämnandet på föris. Jag vet ju att det går över på mindre än en minut och att resten av dagen är hur rolig som helst. Men det gör ändå lite ont. Hoppas man vänjer sig.


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

Jenny sa...

Åh det gör ont i hjärtat när dom gråter, men han klarar sig! Skönt med transporten i dag då! Ha en fin dag!

Anna (Orka mera) sa...

Det går över! Och om några år är det tvärtom... du kommer till dagis på eftermiddagen och möts av "KOMMER DU REDAN??? JAG VILL INTE HEM..."

Västgötskan sa...

Ofta BRUKAR de vänja sig vid att bli lämnade. Ofta mest ledsamt i början.

mammaspring.com sa...

Jag har svårt att vänja mig... Det känns fortfarande lika tungt som det gjorde år 2007 så min tjej började på dagis. Man tycker kanske att jag borde vant mig redan... Jag vet att de har det bra, men om de blir ledsna blir jag ledsen... så enkelt är det!

Löpning & Livet sa...

Jag misstänker att han inte ägnar mig en tanke efter den där ledsenheten gått över på någon minut :) Och hem vill han ju inte sådär jättebra gå :)