tisdag 18 september 2012

Jackpremiär

Idag var det dags att sätta på en jacka över t-shirten när det sprangs till jobbet. Det betyder nog att det är höst på riktigt. Det blev visserligen lite varmt på slutet och hade jag sprungit snabbare än lufsjogg hade jag nog fått ta av mig den. men likväl; det är höst.


Jag lufsjoggade till Body Balancen igår och tryckte benen kändes ungefär som vanligt. Återhämtade vill säga. Dock var pulsen högre än normalt vilket jag tar som en varningssignal. Body Balancen gick oväntat bra med tanke på att jag körde halva den nya koreografin som jag inte hunnit öva på så mycket som jag velat. men det gick utan några större missöden och med en mycket bättre känsla än jag brukar ha första gången med nytt program. Andra halvan var den gamla trygga invanda och även den gick bra.

Uppföljning på pulsen idag då. Lufsjogg på ben som var trötta. Med ögonen på pulsklockan ofta kunde jag dock konstatera att pulsen var mer normal. Möjligtvis ett par slag högre fortfarande, men lägre än igår. Trots att benen var sega och farten nästan den samma. Bra, då behöver jag förhoppningsvis inte oroa mig. Men jag kommer ändå mest ta det lugnt fram till Lidingö. Ett par pass med lite fart i men i övrigt bara lätta pass. Även om jag inte kommer pressa mig i Lidingöskogen vill jag självklart ha optimala förutsättningar för en kul upplevelse.

8 kommentarer:

Jonna sa...

såå fin jacka och snygga tights! mina lär väl mögla bort innan jag får börja använda dem... kram!

Jenny sa...

Snyggt! Tycker det är rätt skönt att ha en snygg jacka på sig nu igen....:)

mammaspring.com sa...

Snygg jacka och snygga tights!!

Johan S sa...

Varför vill du inte pressa dig?

Löpning & Livet sa...

tackar :)

Johan: Föra året var LL mitt stora mål efter graviditet och förlossning ett halvår tidigare. Jag ville väldigt gärna under medaljtid (2:38) vilket jag missat med 31sek då jag sprang två år tidigare (var gravid året innan). Jag visste att det det skulle vara små marginaler, att jag lika gärna kunde msisa det emd sekunder som slå det. Kände så stor press på mig själv innan och under loppet att det liksom inte blev kul. Och eftersom LL är det roligaste loppet jag vet vill jag i år (nästan) enbart springa för att det är kul! Sprang på 2:35 förra året och klarade ju medaljtiden. Vill gärna göra det i år igen men har lovat mig själv att inte bli sur om det inte blir så :)

Johan S sa...

Vilket startled har du. Jag startar i 3:an. Vi kanske kan peppa varandra.

Ingmarie sa...

jacka har jag använt länge men långa tajts bara en, eller kanske två förresten, gånger. Du kommer vara superpigg till LL!

Anonym sa...

Det kommer att gå bra på LL!!
Vad är det för tights du har på dig? De är sååå snygga!!

Kram